Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δύο events από τη Sony τον Μάιο, κανένα από αυτά για το PS5

*
Η Sony θα διοργανώσει δύο events τον Μάιο, ωστόσο κανένα από αυτά δεν θα είναι για το PS5. Η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε μέσω σχετικού εγγράφου της πως μέσα στον επόμενο μήνα θα διοργανωθούν δύο online εκδηλώσεις οικονομικού χαρακτήρα. Η πρώτη έχει προγραμματιστεί για τις 13 Μαϊου και θα αφορά στα αποτελέσματα του προηγούμενου οικονομικού έτους. Στις 19 Μαϊου θα ακολουθήσει η δεύτερη που θα αφορά στην στρατηγική της εταιρείας. Και τα δύο events θα γίνουν ψηφιακά και σίγουρα θα μάθουμε αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα για την ιαπωνική εταιρεία, ενώ σίγουρα θα γίνει και κάποια εκτίμηση της κατάστασης που έχει προκύψει με τον κορονοϊό. Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως δεν θα γίνουν ανακοινώσεις ή αποκαλύψεις για το PS5 σε αυτά τα δύο events.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*